Lancering
Nieuw middel tegen seborroïsch eczeem

 

Seborroïsch eczeem is een aandoening die wordt gekenmerkt door jeuk, roodheid en schilfering die vaak wat gelig van kleur is en wasachtig aandoet. Door artsen wordt het meestal bestempeld als “onschuldig”…

ONSCHULDIG? Voor de mensen die er last van hebben is seborroïsch eczeem vaak allerminst onschuldig. Sterker nog: de impact op veel mensen is enorm! Wat betekent seborroïsch eczeem voor u?
Is seborroïsch eczeem voor u ook niet zo onschuldig? Lees dan verder…

Seborroïsch eczeem behandelen is lastig

FEIT: Veel medicijnen proberen de aandoening te bestrijden, maar zijn schadelijk voor het lichaam. De meeste medicijnen hebben bijwerkingen die niet mals zijn! En dan is het nog maar de vraag of het werkt.

Dát is de reden waarom wij het het HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate bij Seborroïsch Eczeem ontwikkeld hebben.
 
Naar de productpagina
 
 

Van uw seborroïsch eczeem af

ZONDER BIJWERKINGEN

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de gebruikers van het vorige generatie concentraat bij Seborroïsch Eczeem hebben al laten zien dat het kan. In tegenstelling tot de huidige status quo is HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate GEEN farmaceutisch middel met schadelijk grondstoffen zoals corticosteroïden.

HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate is een doorbraak in de strijd tegen seborroïsch eczeem. Het is gebaseerd op onze 4-fasen technologie:

  1. verwijder schilfers
  2. heel de wonden
  3. stop de jeuk
  4. bescherm de herstelde huid

De formule bevat ingrediënten die in geen enkel ander middel tegen seborroïsch eczeem worden toegepast. Het anti-inflammatoire concentraat reinigt, exfolieert, verwijdert schilfers, heelt wonden, verzorgt en voedt. Het brengt een microscopisch dun laagje aan op uw hoofdhuid wat het herstelproces versnelt, de huid kalmeert en uw huid behandeling na behandeling beter bestand maakt tegen wond- en schilfervorming.
 
Ik wil meer weten
 
 

Het beste voor uw huid

IS ZOJUIST BETER GEWORDEN

Wij hebben ons uitgedaagd om het beste, veiligste en meest vooruitstrevende middel tegen seborroïsch eczeem te ontwikkelen dat met de huidige stand van de wetenschap mogelijk is.

Jarenlang hebben wij intensief geïnvesteerd, onderzoek gedaan en geëxperimenteerd. Toen wij het uiteindelijk uitgedokterd hadden, was het resultaat iets compleet nieuws. Iets radicaal anders dan alles voorheen.

En dat middel is zojuist beter geworden: het haalt de schilfers sneller weg, is sterker dan ooit en is nog beter in staat jeuk langdurig te stillen.
Klinkt goed, nietwaar?
 
 

Het nieuwe generatie huidherstellend concentraat bij seborroïsch eczeem

NU VERKRIJGBAAR

 

Ik wil graag meer informatie zodat ik kan beslissen of ik ga bestellen!
(Ik ontvang dan tijdelijk 25% korting en betaal geen verzendkosten)