Behandeling van seborroïsch eczeem op de hoofdhuid met HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Dr. Vochard product en dank u wel voor het vertrouwen die u in ons stelt. Hieronder vind u de wijze van gebruik voor Dr. Vochard’s HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate bij seborroïsch eczeem op de hoofdhuid.

Voor de mensen die direct via google op deze pagina terecht zijn gekomen en interesse hebben in dit product tegen seborroïsch eczeem dan kunt u hier de productpagina lezen. Wie de originele introductieadvertentie van HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate bij seborroïsch eczeem lezen wil

Wat is Dr. Vochard’s HQ Recovery Concentrate?

Dr. Vochard’s HQ Recovery Concentrate is een concentraat die gebruikt kan worden als een zeer milde shampoo. Het concentraat helpt u niet alleen van uw klachten af, maar maken het gebruik van een chemische shampoo, conditioner en haargel veelal overbodig.

Wat doet Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat bij seborroïsch eczeem?

Primair helpt Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat u bij het genezen van de hoofdhuid, waardoor schilfers verdwijnen en plekken op uw hoofd genezen. Daarnaast reinigt de substantie het haar en de hoofdhuid op milde wijze en maakt het het haar steviger. Shampoo, conditioners en haargel worden overbodig en irritatie wordt geminimaliseerd. Bovendien kan het al gauw 30 euro in aanschaf aan stylingsproducten besparen. In het duurdere segment nog veel meer.

De effectieve behandeling van seborroïsch eczeem: hoe dient u Dr. Vochard’s HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate op de hoofdhuid toe te passen?

De effectieve behandeling van seborroïsch eczeem op de hoofdhuid geschiedt als volgt:

 1. Kam uw haar
  Kam uw haar goed door met een schone kam of haarborstel. Dit verbetert de effectiviteit, stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, verwijdert onzuiverheden en schilfers uit het haar, verlucht uw haar en verminderd klitten.
 2. Vul de applicator
  Open de applicator en doe de volledige inhoud van één ampul in de fles.
  Vul de applicator tot niveau 3 met handwarm water. Draai de gesloten filterdop op de fles. U kunt nu onder de douche stappen.
  De applicator kort schudden zodat er geen residu meer op de bodem ligt. 30 seconden tot maximaal 5 minuten laten staan.
 3. Haar en hoofdhuid spoelen
  Ondertussen uw haar en hoofdhuid spoelen met handwarm water terwijl u uw hoofdhuid goed met een draaiende beweging masseert. Dit stimuleert de doorbloeding en haalt loslatende schilfers weg. Druk het overtollige water zo goed mogelijk uit uw haren.
 4. Applicator nog enkele seconden schudden zodat het een troebele suspensie geworden is. Het product is nu klaar om aangebracht te worden.
 5. Aanbrengen
  Flipcap openen. De suspensie met één hand in uw haren knijpen, terwijl u het met de andere hand goed inmasseert. NIET UITSPOELEN. Met twee handen goed na masseren.
  OPMERKING.De dop heeft een filterfunctie. Het is normaal dat er residu in de fles achterblijft.

Uw hoofdhuid uit zichzelf laten drogen, zodat er voldoende suspensie de hoofdhuid intrekt.

FLES EN DOP DIRECT GOED UITSPOELEN.

Tip:
Het beste resultaat krijgt u als u uw haren op een natuurlijke manier laat drogen. Om druppelen te voorkomen kunt u uw haarpunten met uw handdoek droogknijpen.