Gebruiksaanwijzing HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate bij psoriasis op de behaarde hoofdhuid, seborroisch eczeem en hoofdroos

Wij blijven investeren om onze producten te verbeteren. Hierdoor is dit product inmiddels niet meer verkrijgbaar. Dit product is vervangen door

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Dr. Vochard product en dank u wel voor het vertrouwen die u in ons stelt. Hieronder vind u de wijze van gebruik voor Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat indien u last hebt van psoriasis, eczeem, hoofdroos, schilfers, wondjes of andere hoofdhuidaandoeningen.

Wat is Dr. Vochard’s krachtig huidherstellend concentraat bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen?

Dr. Vochard’s krachtig huidherstellend concentraat is een substantie die wordt toegepast volgens de reverse washing methode. U zult merken dat u Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat niet alleen helpt bij bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen, maar dat gebruik van het concentraat shampoo, conditioner en haargel overbodig maakt. Bovendien zult u merken dat het product niet vet is, zodat u uw beddengoed kunt sparen en minder vaak hoeft te wassen dan bij gebruik van oliën die bij veel mensen de huid extra irriteren en de plekken juist erger maken.

Wat doet Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen?

Primair helpt Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen u bij het genezen van de hoofdhuid, waardoor schilfers verdwijnen en plekken op uw hoofd genezen. Daarnaast reinigt de suspensie het haar en de hoofdhuid op milde wijze en maakt het het haar steviger waardoor shampoo, conditioners en haargel overbodig worden. Wat tezamen al gauw 30 euro kost in aanschaf. In het duurdere segment nog veel meer.

Hoe dient u Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen toe te passen?

  1. Kam uw haar goed door met een schone grove kam of haarborstel. Dit verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, verwijdert onzuiverheden en schilfers uit het haar, verlucht uw haar en verminderd knoopvorming later.
  2. Open de applicator en doe de inhoud van één ampul Dr. Vochard’s huidherstellend concentraat bij psoriasis, eczeem, hoofdroos en andere hoofdhuidaandoeningen in de fles. U dient de gehele inhoud van de ampul direct volledig te gebruiken.
  3. Voeg 50 ml handwarm water toe aan het concentraat in de applicator.
  4. Doe de gesloten filterdop op de fles. De applicator kort schudden zodat er geen concentraat op de bodem blijft liggen. 30s tot maximaal 5 minuten laten staan.
  5. Uw haar en hoofdhuid spoelen met warm water terwijl u uw hoofdhuid goed masseerd. Dit stimuleert de doorbloeding en haalt loslatende schilfers weg. Druk het overtollige water zo goed mogelijk uit uw haren.
  6. Applicator 10 seconden schudden zodat het een wit-glazige substantie is geworden. Het product is nu klaar voor gebruik.
  7. De substantie met één hand in uw haren knijpen, terwijl u het met de andere hand goed inmasseert. Niet uitspoelen.

Het beste resultaat krijgt u als u uw haren styled terwijl uw haren nog nat zijn en op een natuurlijke manier laat drogen. Gebruik daarbij geen chemische stylingsmiddelen (is ook niet nodig). U kunt uw haren handdoekdroog maken. Let daarbij op dat u alleen de punten van uw haren droog maakt. De hoofdhuid moet zelf drogen!

Fles en dop uitspoelen. Het residu met water wegspoelen.