Tips seborroïsch eczeem

Tips bij seborroisch eczeem nodig? Hieronder kunt u geselecteerde tips vinden van onder andere mede-gebruikers van HQ Nourishing & Exfoliating Recovery Concentrate.

Tip 1: Suspensie krachtiger maken zodat het sterker werkt tegen seborroïsch eczeem

Ieder mens is anders. De één reageert sterker op een middel dan een ander. Ziet u na 14 dagen geen verbetering of ziet u wel verbetering, maar onvoldoende? Vul dan de apllicator met een ampul en water tot aan niveau 1. Dit maakt de concentratie actieve stof hoger.

Tip 2: Haar uit de knoop bij seborroïsch eczeem op de hoofdhuid

Chris D. uit Eindhoven heeft de volgende tip tijdens het gebruik van Dr. Vochard’s HQ Recovery Concentrate bij Seborroïsch Eczeem:

Ik kam mijn natte haren voordat ik het concentraat aanbreng. Niet alleen erna. Hierdoor kan ik het concentraat makkelijker verdelen en heb ik het gevoel dat het beter tot het eczeem op mijn hoofdhuid kan doordringen. Het voelt in elk geval lekker zacht.

Tip 3: Seborroïsch Eczeem in het gezicht

Een tip van Bas voor de onbehaarde huid:

Het haarconcentraat voor Seborroisch Eczeem op de hoofdhuid is te gebruiken voor het gezicht. Het probleem is alleen dat het wat lastig aan te brengen is. Ik gebruik hiervoor een watje of doe wat op mijn vingers en wrijf goed op de eczeem plekken. Ik moest voor mijn huid wel een hogere concentratie gebruiken dan voor mijn hoofdhuid. Waarschijnlijk doordat het door het met haar langer doorwerkt dan zonder haar of zo.

Tip 4: Uitspoelen als het seborroïsch eczeem is verdwenen

Henry R. uit Den Bosch mailde het volgende:

Voor de mensen die het concentraat niet in hun haren willen laten zitten heb ik de volgende tip. Wacht tot de klachten zijn verdwenen en probeer daarna alleen te wassen met het concentraat. Ik maak het spul aan zoals altijd. Breng het aan op droog haar (ik heb kort haar), een paar minuten in laten trekken en uitspoelen. Ik heb het zo al een tijd onder controle.

Tip 5: Resetten

Wil S. uit Oss heeft de volgende tip voor u:

Ik gebruik HQ Recovery Concentrate voor mijn psoriasis. Ik was eens in de zes weken mijn haren met babyshampoo. Dit maakt mijn haren beter doorkambaar.

Tip 6: Meer water bij lang haar

Een tip van Marielle L. uit Zwolle:

Ik heb lang haar en had last van Seborroisch eczeem. Toen mijn seborroïsch eczeem eenmaal weg was ben ik de fles tot niveau 5 gaan vullen. Zo kan ik makkelijker mijn hele haar ermee wassen en mijn eczeem blijft weg.

Opmerking van Vochard. Begin altijd met niveau 3. Werkt het concentraat niet voldoende? Vul dan tot niveau 2 of 1. Probeer vulniveau 4 of 5 pas als de klachten verdwenen zijn.

Tip 7: Resetten 2

Shanne van de L. uit Zuid-Laren af ons de volgende tip door.

Deze tip wil ik geven naar aanleiding van de tip van Wil. Ik ben namelijk iemand die shampoo niet kan verdragen. Ik gebruik het concentraat voor mijn Seboroisch eczeem. Om te wat Vochard “resetten” noemt gebruik ik een sinaasappel die ik op mijn droge haar uitknijp. Daarna spoel ik het goed uit. Dan breng ik het concentraat aan en spoel dat uit.

Tip 8: Leer de seborroïsch eczeem triggers herkennen